Frissítések

Heti Tipp 10

Imádom...

Üzemeltető: Blogger.

Blogarchívum

2013. május 30., csütörtök

Városfejlesztési osztály - 1. évad (Parks and Recreations)


Városfejlesztési osztály - 1. évad (Parks and Recreations)

Indavideo
01, 02, 03, 04, 05, 06
Divxstage
01, 02, 03, 04, 05, 06,
Flashx
01, 02, 03, 04, 05, 06
Movreel
01, 02, 03, 04, 05, 06,

"A Parks and Recreation-t baromi hamar el lehet amúgy intézni, hiszen kétféle vélemény lehetséges utána: a.) tök jó volt, ez egy az egyben The Office vagy b.) de gáz volt, ez egy az egyben The Office...

...Jelentem, az a.) verzióra tenném le a voksomat, de míg a Party Down-nak The Office-szerű beütése és humora volt, addig a P-Rex (le nem írom még egyszer ezt a címet) minden aspektusa The Office, csak éppen a polgármesteri hivatalban játszódik egy városkép-fejlesztési osztályon és a főhős nő, valamint nem genetikailag genyó, hanem inkább naivan naiv. (Meg szereplő is kevesebb van. Meg nem csak irodában, hanem szabadban is játszódik. Meg…)

Ja, hogy valami a sorozatról is legyen? A történet szerint Amy Poehler lelkes karaktere szeretne jót tenni, s egy nővért (Rashida Jones) választ ki célpontjául, akinek a barátja beleesett egy nagy gödörbe. Cél: a gödör befedés, s rajta park létesítése. Baromi izgalmas, nem?

Nem is a sztori a lényeg, hanem a bürokrácia és a hivatali lét dokumentarista bemutatása, amiben Amy Poehler (Saturday Night Live, ugyebár, de én sosem voltam rajongója – itt szerencsére nem zavar, elfogadtam) mellett szerencsére Aziz Ansari-nak is szerepe van, plusz a többi magában lehetőséget rajtő arcnak (főnök, “ex”, pasi, gyakornoklány), úgyhogy nem is érdemes túlhúzni ezeket a sorokat: The Office 2., nővel és biztató pilot-tal."
(sorozatjunkie.hu)

Arcoknak (Facebook)

Sorozat lista