Frissítések

Heti Tipp 10

Imádom...

Üzemeltető: Blogger.

Blogarchívum

2012. augusztus 24., péntek

A Harper-sziget - 1. évad (Harper's Island)


A Harper-sziget - 1. évad (Harper's Island)

SZINKRONOS!

Putlocker
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13
Stagevu
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13

"Tudtam, úgy tudtam! Na nem a gyilkos személyét, hanem azt, hogy darálva ez egy egész jó sorozat lesz, ellenben heti szinten úgy felhúzott volna némelyik túlnyújtott rész, hogy nagyon. Bizony, befejeztem én is a Harper’s-t, aki követ twitteren az tudja, hogy vasárnap-hétfőn csúsztak le a részek, némi anyázással tarkítva.

A történet ismert, jó kis embervadászos…, hát majdnem azt írtam, hogy horror, de inkább legyen thriller a Harper’s Island. Egy esküvőre érkezik csomó ember A Szigetre, ahol már vadászott egy gyilkos régen, aztán elkezdenek hullani a vendégek. A 13. rész végén lezárt történet, és meglepő módon a CBS rendelte be, akik néha próbálnak nem nyugdíjas adó lenni, de ez sem jött be nekik nézettségileg, így több évad nem lesz belőle.

A kötelezőn átvágva tényleg csak azt tudom mondani, hogy egész korrekt élmény volt. Bár néhol érezni lehetett, hogy 9 részbe sűrítve jobban ütne, de azért az első hulla megtalálásától egész rendesen pörgött a sorozat, csak néha akadt meg a folyam, olyankor, amikor a részre szánt pénzt elköltötték egy hatalmas robbantásra. De komolyan, robbantottak, aztán a szereplők kénytelenek voltak 30 percet elütni egy kocsmában, a legrosszabb bottle epizódok hagyományait felidézve. Aztán szerencsére visszatért az (ilyen slasher-szinten) az egész fordulatos terepre a cselekmény."
(sorozatjunkie.hu)

Arcoknak (Facebook)

Sorozat lista