Frissítések

Heti Tipp 10

Imádom...

Üzemeltető: Blogger.

Blogarchívum

2013. február 18., hétfő

Legit - 1.évad (Legit)

Legit - 1.évad (Legit)

FELIRATOS!

Vidto
01, 02, 03, 04 , 05
Played
01, 02, 03 , 04, 05
Flashx
01, 02, 03, 04, 05  
Uploadc
01, 02, 03, 04, 05 
Videomega
01, 02, 03, 04
Movreel

Folyamatosan frissül...

"Az FX úgy tűnik tudja mit csinál. Kicsit olyanok, mint Soderbergh: egyet Hollywoodnak (Ocean’s 11-12-13), párat magadnak. Persze előtte is voltak hasonló rendezők, de nekem valahogy mindig ő ugrik be ebben a témában. Visszatérve a csatornára, ugye berendeltek az Anger Managementből 90 részt, mert azzal pénzt tudnak keresni, közben meg egy olyan elvetemült sitcomot is pénzeltek, mint a Legit, ami a Wilfred tökéletes párja lehetne.

Mivel komédiáról van szó, így igazából történet nincs. Az alapfelállás annyi, hogy két jóbarát és az egyik mozgássérült testvérekalandozik. Legalábbis itt a pilotban ezt tették. Hivatalosabban amúgy arról van szó, hogy a főszereplő próbál normális ember, ‘legit’ lenni, de persze ez nem lesz egyszerű, hiszen velejéig romlott. Na, ez nem bűntényeket jelent, csak annyit, hogy az élvezeteket hajszolja az életben, nempedig a jó cselekedeteket.

Lehet ezzel most veszt pár nézőt a sorozat, de a humor olyan Ricky Gervais-es. Nem teljesen, de az övére hasonlít, nagyon agresszívan sötét. Viccet félretéve, eszméletlenül morbid a sorozat, viszont szerencsére kerüli az Office-os kínosságot. Tényleg, higgyétek el, egyáltalán nem éltetném, ha ahhoz hasonló lenne, mert a kínos humor nekem sincs a fő kedvenceim között, itt meg mindjárt látjátok a pontszámot."
(sorozatjunkie.hu)

Arcoknak (Facebook)

Sorozat lista