Frissítések

Heti Tipp 10

Imádom...

Üzemeltető: Blogger.

Blogarchívum

2012. október 11., csütörtök

Kívülállók - 1. évad (Misfits)


Kívülállók - 1. évad (Misfits)

SZINKRONOS!

PutLocker

01, 02, 03, 04, 05
Indavideo:
01, 02, 03, 04, 05, 06
(jelszó: onlinewebfilmek)
Streamcloud
02
Rapidplayer
01

MuchShare
01, 02
Uploadc
01, 02
Vidxden
01, 02
Xvidstage
01, 02
ShockShare
01, 02



FELIRATOS!

PutLocker
01, 02, 03, 04, 05, 06

KÖTELEZŐ!

"Na végre, újra egy olyan angol sorozat, amire illik a lecsap jelző. Nyilván gyártanak sok elfogadhatót, valaki úgyis kiakad, de lényegtelen, mert kiemelni most mindenképp a Misfits-et akarom a kínálatukból. Képzeljük el amint a Heroes-t átértelmezik normális tini/fiatalfelnőtt sorozattá, bár észrevehetően kevesebb pénzből.

Tehát akkor, van egy csapat fiatalkorú bűnöző valami lerobbant angol kisvárosban, akiknek közösségi munkát kell végezni és egy nap jön valami vihar, amitől szuperképességeik lesznek. Hogy ne legyen egyszerű, mindenki érzi, hogy a vihar változást hozott, de nagyon lassan ébrednek rá arra, hogy szuperképességeket, és abból is milyet szereztek.

Természetesen mivel angol sorozatról van szó, ráadásul kábelre készültről, így, basszus, töménytelen mennyiségű káromkodást eresztenek el a főszereplők, hogy a második részben feltűnő cicikről ne is beszéljek. Bizony, valóságközelibbé hozták a “hős” témát. Főleg ugye csínytevőkről van szó, így nyilván az sem biztos, hogy jó kezekben vannak ezek a képességek.

Mellesleg nem csak szórakozós vígjátékos a Misfits, némi thriller/horror beütése is van. Konkrétan a felügyelőtisztjük is ott volt a vihar idején, csak ő éppen bekattant, így aztán az alábbi tekintettel és egy fejszével rohangált egy darabig összevissza.

Mindehhez vegyük hozzá a marha jó castingot, és már rendben is vagyunk. A főszereplő nagydumás kihúzza a gyengébb tudású társait is a szarból és jó néhány jelenetet meg tud menteni. Szerencsére azért tinisorozat szinten a csapat többi részével sincsenek nagy gondok."
(sorozatjunkie.hu)

Arcoknak (Facebook)

Sorozat lista