Frissítések

Heti Tipp 10

Imádom...

Üzemeltető: Blogger.

Blogarchívum

2012. június 20., szerda

Bűnös Miami - 1. évad (Magic City)


Bűnös Miami - 1. évad (Magic City)

SZINKRONOS!

PutLocker
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08

FELIRATOS!

PutLocker
01, 02, 03

"Floridában járunk, Miamiban 1959-ben. Egy szállodatulaj épp arra készül, hogy Sinatra fellép nála, miközben árulja az álmot az oda látogatóknak. Természetesen sorozat lévén semmi sem olyan egyszerű. Nyilván alap, hogy alvilág nélkül nem volt szálloda a régi Miamiban sem. Erre még a sztrájkolók is kiszúrnak vele, őket szintén le kell rendeznie. Más bonyodalmak is jönnek, de ezeket egyelőre hagyjuk. A lényeg, hogyha felsül a Sinatra-előadás, akkor tönkremegy pár hónapon belül, olyan rossz híre lesz.

Valójában persze nem nyerünk betekintést semmilyen szállodavezetésbe, egyszerűen csak az emberi kapcsolatokra megy el az 50 perc, legyenek azok szerelmiek vagy hatalmiak – mindez kicsi alvilággal és rengeteg női mellel. Hiába na, a Starzra készült, és a Spartacus után mutatták be. Bár így ránézésre a meztelenségen kívül nincs sok átfedés, ez kicsit komolyabban vett anyag, nem 100% popcorn cucc.

Ami miatt viszont hátránnyal indult a Magic City, hogy a 60-as évek környéki témák eléggé elő lettek véve az idei évadban, és mind besült, hiába hívták The Playboy Club-nak az egyiket, vagy Pan Am-nek a másikat, és volt bennük határtalan mennyiségű jó nő, az eyecandy nem volt elég a nézőknek.

Azt már említettem, hogy itt is van jó pár pőre nőci, viszont a főszereplőt nagyon jól beválasztották. Jeffrey Dean Morgan ha nem is zseniális, de ez a szerep illik rá. Természetesen ő a szállodatulaj. A többiek kicsit összemosódnak, de ez majd idővel letisztulhat.

A rendezőt sajnos nem tudom éltetni. Bár anyagi is okai lehetnek, de ritkán jön át a cool hangulat, pedig nyilvánvalóan erre akartak rámenni. Alvilág, meleg színek, cigi mindenhol, és Sinatra. Ezzel nem kőkomolyak akartak lenni a készítők, de sajnos a rendező befürdött vele."
(sorozatjunkie.hu)

Arcoknak (Facebook)

Sorozat lista