Frissítések

Heti Tipp 10

Imádom...

Üzemeltető: Blogger.

Blogarchívum

2012. május 17., csütörtök

Szégyentelenek - 1. évad (Shameless)


Szégyentelenek - 1. évad (Shameless)

SZINKRONOS!

PutLocker

01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08

FELIRATOS!

04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12

Folyamatosan frissül...

"Azt hiszem muszáj ott kezdenem, hogy ez egy remake. A Shameless eredetije Angliában készült, és nem láttam egy részt sem belőle – aki akarja itt megnézheti a pilotot. Az eredeti showrunnerje azért besegített ennek az elkészültébe, szóval van arra remény, hogy nem taposták a sárga földbe az alapokat.

Újoncoknak pedig kiváló.

Történet az nem nagyon van. Igazából kicsit hiányzott valami cél, ami felé tart majd az évad, de csak kicsit, mondom. Az alap annyi, hogy egy nagyon csóró nagycsalád mindennapjaiba tekinthetünk be, és nem The Middle szinten. A szegénységet természetesnek veszik, nem bambulnak minden percben szomorúan maguk elé. Nyilván rájuk nyomja a bélyegét, nem a hurráoptimista baromságot erőltetik, csak nem merülnek folyamatosan a depresszió hívogató mélységeibe.

Az egészet ez jellemzi. A mindennapok. A rengeteg gyerek suliba jár, feszegetik a törvény határait, másodállásuk van, és összetartanak. Jóban rosszban. Nekem is tetszett benne, a természetesség és az, hogy egyáltalán nem finomkodnak egymással, a szövegek sem PG-13 kategóriásak, mégis az egészet áthatja az az érzés, hogy tényleg együtt élnek, egy közösséget alkotnak.

Bár kicsit feelgood volt az első rész, azért a dramedy előszele durván érződik, itt még akkora lehúzások lesznek, hogy beszarunk. Olyasmi, mint a Hung, csak még közelebb van a földhöz."
(sorozatjunkie.hu)

Arcoknak (Facebook)

Sorozat lista