Frissítések

Heti Tipp 10

Imádom...

Üzemeltető: Blogger.

Blogarchívum

2013. szeptember 1., vasárnap

A híd - 1. évad (The bridge - us)


A híd - 1. évad (The bridge - us)

FELIRATOS!

Vidto
01, 02, 03, 04, 05
Played
01, 02, 03, 04, 05
Flashx
01, 02, 03, 04, 05
Movreel
01, 02, 03, 04, 05
Putlocker
01, 02, 03, 04, 05
Videoslasher
01, 02, 03, 04, 05
Youwatch
01, 02, 03, 04, 05

Folyamatosan frissül...

Az eredeti Dán/Svéd sorozat megnézhető itt!

"(Miképp a The Killing a dán Forbrydelsen feldolgozása, a The Bridge is remake, mégpedig egy dán/svéd sorozaté, melynek címe Broen (Bron) – idén érkezik az angol verzió is.)

Szóval az átívelős krimik rajongói választhatnak, hogy kinek mi tetszik – a Koppenhága-Malmö, vagy az El Paso-Juarez viszonylat. És azért “kínálom fel” a választás lehetőségét, mert az egy dolog, hogy természetesen a két pilot hasonlít (hétfőn írunk összehasonlító posztot), de a The Killing-gel ellentétben, itt a karakterek is elég azonosak (egyelőre) és az előzetes interjúkban látványosan kerülték azokat a kérdéseket, melyek a megoldásra vagy a történet csavarjaira vonatkoznak, ami sejtet valamit.

Az az igazság, és nem viccelek, hogy ide most bemásolhatnám a Broen pilotkritikáját, mert kábé ugyanaz a véleményem a The Bridge kezdéséről. A két kezdés nagyban megegyezett, bár az is igaz, hogy az egyik szál másképp lett felvezetve, s nem mindegyik karakternek volt megfelelője. A különbség természetesen a skandináv miliő és a sivatagosabb táj között nagyon erős, mint ahogy a sorozatot körbelengő hangulat is más, mint ahogy a mexikói-amerikai viszony is más, ennek pedig még lehet jelentősége.

A The Bridge-től, főleg az elején, még véletlenül sem a The Killing által sugárzott sötét, nyomasztó hangulatot kell várni. A történet egy, a mexikói-amerikai határon talált holttestről szól, melyhez mindkét állam rendőrei kiérkeznek. Persze a fura viselkedésű , fiatal amerikai nyomozónő stoppolja le joviális, idősebb mexikói kollégája elől a holttestet, de a körülmények úgy alakulnak, hogy kénytelenek lesznek egymás mellett dolgozni."
(sorozatjunkie.hu)

Arcoknak (Facebook)

Sorozat lista