Frissítések

Heti Tipp 10

Imádom...

Üzemeltető: Blogger.

Blogarchívum

2013. március 24., vasárnap

A Biblia - 1. évad (The Bible)

A Biblia - 1. évad (The Bible)

FELIRATOS!

Vidto
Played
01-02, 03-04, 05-06
Flashx
01-02, 03-04, 05-06
Uploadc
01-02, 03-04, 05-06
Movreel
Putlocker
Rapidvideo

"A Bibliát szinte mindenki ismeri, vagy legalábbis tudja, hogy mi az. A History Channel pedig úgy döntött, hogy sorozatot csinál a Szentírás legismertebb történeteiből – azonnal tudtam, hogy meg kell néznem, ebben pedig a kritikusok nagyon negatív véleménye és a The Bible kábeles nézettségi rekordja csak tovább erősített.

Valahogy nehezen áll rá a szám most a sorozat szóra, egyrészt mert a The Bible egy minisorozat, tehát több részt nem terveznek belőle (elvileg), másrészt pedig azért, mert mégiscsak egy adaptációról van szó, amire akár “dokumentumfilmként” is tekinthetek, főleg a néha előtűnő narrációnak köszönhető, amire egyébként szükség volt.

Az első részben (ami egyébként dupla volt) többek között Ábrahám és Mózes történetét dolgozták fel. Aki nem ismeri a Bibliát annyira jól, az rendkívül sok információt meg fog tudni ezekről a bibliai történetekről, amit én személy szerint üdvözlök – még ha nem is ért egyet valaki a Biblia tanaival (én nem is szeretnék álláspontot foglalni, mert ennek itt nincs helye), úgy vélem, érdemes tisztában lenni velük"
(sorozatjunkie.hu)

Arcoknak (Facebook)

Sorozat lista