Frissítések

Heti Tipp 10

Imádom...

Üzemeltető: Blogger.

Blogarchívum

2013. február 3., vasárnap

Don't Trust the Bitch in Apartment 23 - 2. évad (Don't Trust the Bitch in Apartment 23)


Don't Trust the Bitch in Apartment 23 - 2. évad (Don't Trust the Bitch in Apartment 23)


FELIRATOS!

Indavideo
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11
Videomega
03


Folyamatosan frissül...

“Ne bízz a 23-as lakásban lakó p—ban!” – A címül szolgáló mondatot egy lakás bérelni kívánó lánynak veti oda a 23-as lakás szomszédságában lakó lány. És a szitkom, legalábbis a pilotja, nem hagyja cserben a címet, ugyanis a Don’t Trust… nagyon elvetemült sorozatnak néz ki első blikkre (Legyen DTTBIA23?). Nem fogom túlértékelni, nem hazudok magamnak, hogy maradéktalanul élveztem minden percét, mert szoknom kell még a ritmusát, rá kell éreznem a poénokra, de le a kalappal előtte.
Nyilván ez is afféle szeret-nemszeret sorozat lesz, de mivel nehéz előre eldönteni, hogy melyik, érdemes bepróbálni. Még annak is, aki nem Krysten Ritter-párti, hiszen a sorozatban ő a bitch, azaz tökéletesen működik akkor is a sorozat, ha az ember utálja őt. Amúgy alapjaiban véve egy egykamerás, azaz aláröhögésmentes és nulla kötöttséggel rendelkező komédiáról van szó, mely azonban mégis legtöbbet egy lakásban és a lépcsőházban játszódik, mivel a fő sztori benne két lány együtt élése (szia, 2 Broke Girls!), akik közül az egyik új lányként költözik be (szia, New Girl!).

A csavar annyi, hogy Chloe, az egyik főhős alapjaiba véve egy szélhámos, aki azzal szedi meg magát, hogy kiutálja a lakótársait és megtartja a foglalót. Legújabb áldozata egy vidékről nagy reményekkel érkező, rettentő naiv, vadalma mosolyú és aranyos leányzó (June), aki valahogy mégis felveszi a kesztyűt. Mellette még akadnak állandó mellékszereplők: a fura szomszédcsaj (teljesen kész figura!), a szembeszomszéd (teljesen kész figura!), a munkahelyi ismerős és James Van Der Beek. Akit James Van Der Beek, azaz Dawson alakít.

Kábé innen lehet arra rádöbbenni, hogy milyen elvetemült a Don’t Trust…, mert Van Der Beek behozása nagy ötlet és a pilot természetesen abszolút ráerősít a Dawson-imidzsre (na, jó, akad benne Varsity Blues-utalás is) és tele van remek ötletekkel a szerepeltetése.
(sorozatjunkie.hu)

Arcoknak (Facebook)

Sorozat lista