Frissítések

Heti Tipp 10

Imádom...

Üzemeltető: Blogger.

Blogarchívum

2012. szeptember 30., vasárnap

Bunheads - 1. évad (Bunheads)


Bunheads - 1. évad (Bunheads)

FELIRATOS!

PutLocker
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07
Divxstage
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08
Rapidplayer
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07 , 08, 09
Folyamatosan frissül...

"Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls) új sorozata. Kész. Ennyi komolyan elég kéne legyen arra, hogy mindenki esélyt adjon a Bunheads pilotjának. Azért még gügyögök pár sort róla, de aki szerette a Gilmore lányokat, az mindenképp próbálja be. A többieknek pedig jöjjön egy ajánló.

A Bunheads egy kiöregedő táncos útkereséséről szól. Las Vegasban durván pofára esik egy komolyabb szerepre való válogatáson, valószínűleg a kora miatt, így kénytelen rádöbbenni, hogy már nincs sok hátra… a karrierjéből. Gyorsan el is fogadja egy iránta évek óta rajongó férfi házassági ajánlatát, és elmegy vele annak szülővárosába, Paradise-ba, ahol megállt az élet sok éve. És ennyi az alapozás.

A megállt az élet kijelentést tessék komolyan venni. Fantasztikus kisvárosi hangulat, de úgy, ahogy csak a Gilmore-készítő ért hozzá. Ha a Hart of Dixie ellen menne, akkor semmi esélye nem lenne a dokinőnek, de így, hogy a Bunheads nyári és kábeles, nyugodtan aludhatnak annak a készítői. Visszatérve a városra, természetesen fura és szerethető alakok, nincs mozi (ááá!), de vannak táncos lányok (ne már, a főszereplő múltját tekintve ez váratlan), akik méghozzá tanuló korban leledzenek. Ide pofátlankodik be a főszereplő, az utóbbi hetek legkellemesebb sorozatjelenetét elhozva. Igen, az a bizonyos Ain’t She Sweet, aki látta most érti, a többieknek meg tényleg muszáj megnézni a részt."
(sorozatjunkie.hu)

Arcoknak (Facebook)

Sorozat lista